November 29, 2023

TOP EXPONENT SRL

  1. Home
  2. » TOP EXPONENT SRL
Caen: 7311-Activitati ale agentiilor de publicitate
Sumar: Activitatea principală a firmei constă în închirierea de spații de publicitate pe panouri click-frame, pentru promovarea bunurilor și serviciilor de larg consum. Vom dezvolta [...]
Descriere:

Activitatea principală a firmei constă în închirierea de spații de publicitate pe panouri click-frame, pentru promovarea bunurilor și serviciilor de larg consum. Vom dezvolta o rețea de 400 de panouri de publicitate click-frame montate în imediata vecinătate a cutiilor poștale, avizier, cabina liftului sau ușa principală de acces în clăridile rezidențiale (blocurile de locuințe) din municipiul Bistrița.

Serviciile noastre satisfac nevoile de publicitate eficientă ale agenților economici care se adresează consumatorilor finali. Combină toate caracteristicile importante ale promovării: frecvență, acoperire, poziționare, impact vizual și toate acestea la un preț accesibil pentru clienți.

Panouri click-frame montate în clădiri rezidențiale

Activitatea se va realiza în sistem de franciză simplă. Francizorului Frame Advertising se extinde la nivel național ca răspuns la cererea clienților de a implementa campanii de publicitate în municipiile reședință de județ în care au activitate economică și pentru a deveni un canal care asigură reprezentativitate națională pentru companiile mari naționale și multinaționale. Afacerea a răspuns în mod eficient nevoii clienților și tocmai din acest motiv aceștia doresc să beneficieze de acest canal de publicitate și în alte regiuni din țară. Francizorul asigură accesul la baza sa de clienți activi care doresc promovarea bunurilor sau serviciilor lor la nivel național, inclusiv în Bistrița.

Contact Information
Addresa:
Bistrița, Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 17, Sc, C, Ap. 8 Bistrita-Nasaud, Romania
Telefon: 0766-541665
Antreprenor: BURDUHOS GHEORGHE

Send message to listing owner

Send message to moderator


*Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României