November 29, 2023

SMART WEB COMMUNICATION SRL

  1. Home
  2. » SMART WEB COMMUNICATION SRL
Caen: 6201-Activitati de realizare a softului la comanda(software orientat client)
Sumar: Firma  isi propune  sa realizeze o afacere de top, competitiva, care sa reuneasca web-designul si comunicarea. Serviciile pe care compania noastra le ofera sunt [...]
Descriere:

Firma  isi propune  sa realizeze o afacere de top, competitiva, care sa reuneasca web-designul si comunicarea. Serviciile pe care compania noastra le ofera sunt inovatoare, mai variate si mai creative decat cele oferite de alte firme de profil din piata prin faptul ca imbina doua activitati conexe si  ofera solutii complete si creative clientilor nostri – realizarea integrala a site-urilor de prezentare/vanzare a produselor pe care acestia le au, ceea ce include pe langa partea de web design si partea de copyright si imagine a clientului, partea de prezenta in social media, crearea de campanii de imagine si promovare a produselor, gestionare si creare evenimente, activitati de PR, monitorizarea rezultatelor si gestionarea crizelor de imagine cu care clientii se pot confrunta.

Misiunea firmei este de a initia si dezvolta un business competitiv in industria IT prin realizarea de site-uri web si consultanta dar si in PR si Comunicare prin activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii, care sa contribuie la transformarea viziunii firmei in realitate. Vom identifica si implementa cele mai potrivite politici si strategii in domeniile vizate, in concordanta cu strategiile europene, regionale si locale si cu viziunea asumata.

Vrem sa dezvoltam nisa de piata pe care compania noastra activeaza pentru a valorifica potentialul pe care tehnologia IT si comunicarea o pot aduce afacerilor deja existente.

Ne dorim implementarea unei strategii competitive, bazata pe oferirea de servicii complete, plecand de la identificarea nevoii clientului, trecand prin toate etapele procesului de creatie (realizare de design specializat pentru site si social media, foto, video, copyright) si ajungand la realizarea unui produs finit care sa ofere clientului o prezenta cat mai buna in mediul online si social media.

Contact Information
Addresa:
Mun. Bistita, Str. Cerbului, nr.11, judetul Bistrita-Nasaud Bistrita-Nasaud, Romania
Telefon: 0744521580
Antreprenor: Lazaroi Ana Raluca

Send message to listing owner

Send message to moderator


*Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României