February 29, 2024

PROLAB VIDEO MARKETING SRL

  1. Home
  2. » PROLAB VIDEO MARKETING SRL
Caen: 5911-Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune
Sumar: Activitatea firmei PROLAB VIDEO MARKETING SRL este producția video  în scopul promovării on-line a microintreprinderilor, a firmelor mici și mijlocii care își desfășoară activitatea [...]
Descriere:

Activitatea firmei PROLAB VIDEO MARKETING SRL este producția video  în scopul promovării on-line a microintreprinderilor, a firmelor mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în județul Bistrița- Năsăud.

Progresul societății noastre depinde direct de activitatea micilor antreprenori locali care au nevoie de sprijin în a se alinia noilor tendințe în marketing și în a se promova în mediul on-line folosind și materiale video, deoarece acestea sunt cele care sporesc cel mai mult încrederea consumatorilor în brandurile locale dându-le posibilitatea de a se prezenta și a arăta latura umană consumatorilor.

Activitatea firmei PROLAB VIDEO MARKETING SRL este producția video  în scopul promovării on-line a microintreprinderilor, a firmelor mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în județul Bistrița- Năsăud. Propunem o altă abordare a procesului de producție, a livrării materialelor video finale în dorința de a ne alinia noilor tendințe în domeniul tehnologic care este în continuu progres și schimbare de asemenea și a acoperi o nevoie reală a deținătorilor de afaceri mici.

Contact Information
Addresa:
Str. Subcetate, nr.51, judetul Bistrita-Nasaud Bistrita-Nasaud, Romania
Telefon: 0722-175042
Antreprenor: STEJEREAN ANCA RALUCA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send message to listing owner

Send message to moderator


*Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României