November 29, 2023

INTER EDUCASIST SRL

  1. Home
  2. » INTER EDUCASIST SRL
Caen: 8552- Învatamânt în domeniul cultural (limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice, si alte arte
Sumar: CENTRUL EDUCAȚIONAL   MAGIC SCHOOL -  drumul spre viață.    Misiune Misiunea centrului educational MAGIC SCHOOL este să ofere copiilor o educație de calitate cu puternic impact în [...]
Descriere:

CENTRUL EDUCAȚIONAL   MAGIC SCHOOL -  drumul spre viață.

 

 Misiune

Misiunea centrului educational MAGIC SCHOOL este să ofere copiilor o educație de calitate cu puternic impact în dezvoltarea abilităților de viață și a respectului pentru valorile umane.

  Viziune

Viziunea noastră este de a promova interesul pentru educație , sprijinindu-i pe elevi să dobândească competențele, atitudinile și abilitățile necesare pentru a deveni tineri responsabili și de succes. Vom cultiva în elevii noștri valorile necesare dezvoltării academice, sociale, emoționale, psihice, tehnologice, estetice și morale.

MAGIC SCHOOL va fi un centru educațional care să combine nevoia de achiziții la materiile de studiu de la școală cu formarea de deprinderi și comportamente pentru viitor. După programul solicitant de la școală dorim să le asigurăm copiilor un cadru primitor și reconfortant. În contextual actual, rolul familiei în viața copilului este periclitat de programul de lucru solicitant al părinților, de aceea vrem să venim cu un concept nou, familia de la școală. Dorim să preluăm din vechile atribuții ale bunicilor, ale părinților care reușeau să își învețe copiii și despre viață. Vom acorda o importanță deosebită activităților nonformale. Astfel copiii se vor putea relaxa în camera de odihnă. Vom citi împreună povești, vom cânta, ne vom costuma în personaje din lecturile copilăriei sau vom fabrica diferite obiecte din lemn, lut, materiale textile, etc.

Dotările materiale și personalul angajat prezintă avantaj față de piața existent. Un cadru calificat care se ocupă permanent de elevi, avantajul orelor de engleză, serviciile șoferului care va asigura și servicii de supraveghere a copiilor la venire, la plecare.

Totodată, vom veni în sprijinul elevilor din ciclul gimnazia și liceal care doresc să își pregătească examenele de final de ciclu școlar. Ei vor putea beneficia de dotările centrului pentru a pregăti portofolii sau referate școlare.

Programul pentru vacante va veni în sprijinul familiior care întâmpină greutăți cu supravegherea copiilor. Vom organiza activități la centrul educational sau tabere de vară.

Pentru viitor intenționăm atragerea de profesori de mai multe discipline și extinderea ofertei educaționale.

Contact Information
Addresa:
Bistita, Valea Budacului, nr.12C, cartier RAAL Bistrita-Nasaud, Romania
Telefon: 0745914295
Antreprenor: Hădărău Cristina-Elena

Send message to listing owner

Send message to moderator


*Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României