ad

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro. Mulțumim!

1. Cresterea gradului de constientizare si dezvoltarea competentelor manageriale/antreprenoriale/RU pentru minim 502 de persoane din RNV (BN,SM,SJ,MM) cu scopul cresterii competitivitatii firmelor in domenii de dezvoltare inteligenta conform SNCDI. Prin OS1 se doreste cresterea gradului de inovare si dezvoltare a firmelor 4 jud din RNV prin campanii de constientizare privind importanta si necesitatea participarii angajatiilor din procesele manageriale/antreprenoriale la programe de formare moderne. Prin implementare A1.1 Constientizarea privind programele de formare manageriala/antreprenoriala, proiectul isi propune ca 502 pers, din cele 4 jud RNV sa fie atrase printr-o abordare on line si off line. Prin OS1 tintim cresterea si dezvoltarea competentelor si abilitatilor manageriale prin implementarea unui pachet modern de formare manageriala (cursuri, seminarii, workshopuri) pentru persoanele angajate pe diferite nivele manageriale (top manageri, middle manageri, manageri de linie) si pentru departamentele de resurse umane care sunt implicate in strategiile de dezvoltare ale companiilor. Astfel prin implementarea subactivitatii A2.1 Furnizarea unui program modern si inovativ de formare manageriala si antreprenoriala- proiectul vizeaza, furnizarea unor cursuri in domenii manageriale, croite pe nevoile fiecarui domeniu, pt 334 pers din RNV, si cursuri de dezv a comp antrep pentru 56 persoane; Activitatea 2.2 cursuri pentru angajatii din departamenetele de resurse umane pt. 112 persoane iar pe de alta parte, furnizarea unor sesiuni informale de dezvoltare manageriala si de RU pe trei teme secundare (inovare sociala – platforma online, TIC si eficienta utilizarii resurselor

2. Dezvoltarea competentelor de planificare strategica a 47 de IMM-uri si sustinerea a 15 IMM-uri in demersul lor de planificare strategica, pe termen lung ( 3 IMM in jud MM,SM, SJ si 9 IMM in BN) pentru a asigura evolutia si performanta organizationala pe termen lung si pentru a furniza exemple de buna practica. Prin activitatea A 3.1 dezvoltare strategica proiectul isi propune organizarea a 4 seminarii de dezvoltare strategica dezvoltare antreprenoriala si activitati de mentorat. Companiile selectate pentru realizarea strategiilor vor fi preponderant dintre cele care au beneficiat de sprijin pentru formare antreprenoriala in cadrul A2.1 si vor beneficia de servicii si expertiza privind realizarea de analize diagnostic si strategii pe termen lung. Astfel 15 companii vor beneficia de sprijin specializat prin proiect, asiguradu-se, printr-o activitate de mentorat sustinuta, dezvoltarea durabila prin introducerea unor practici adecvate de economie circulara, anticiparea schimbarii si facilitarea adaptarii la schimbare.

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”