Anul acesta, Camerele de Comerț aniversează 160 de ani de istorie și profesionalism în peisajul economic al României, marcând un parcurs constant în promovarea mediului de afaceri local și internațional.

Cu această ocazie, Camera de Comerț și Industrie a României organizează evenimentul aniversar: „De 160 de ani împreună pentru afacerea ta”, menit să sărbătorească mai bine de un secol și jumătate de contribuții semnificative la istoria economică a țării.

Această ocazie specială marchează, nu doar un moment de sărbătoare, ci și un prilej de introspecție asupra evoluției Camerelor de Comerț în decursul timpului și a impactului lor asupra comunităților de afaceri locale și internaționale.

Este un moment de evidențiere a realizărilor trecute, dar și de anticipare a direcțiilor viitoare prin care întregul Sistem Cameral va continua să slujească și să promoveze interesele și dezvoltarea sectorului privat din România.

În cadrul acestui eveniment aniversar, participanții sunt invitați să descopere istoria și impactul socio-economic al Camerelor de Comerț din România. Pe parcursul celor 160 de ani de existență, Camerele de Comerț au fost martorele evoluției economice a țării și au jucat un rol esențial în promovarea afacerilor locale și internaționale.

Cu această ocazie, participanții vor putea să-și împărtășească propriile idei și perspective cu reprezentanți ai antreprenoriatului și ai diplomației economice.